Beställde nya pennor från inspiraart! 
 
http://www.inspiraart.se/verithin-set24-kulorer-p-7157-c-577.aspx?externalsearch=1
 
Dessa var det! Har testat dem hemma hos Bella när jag gjorde min första faceup och måste säga att de var guld! 
De har kommit men råkade skicka hem dem till alex istället så när jag försökte hämta ut dem idag så funkade det inte eftersom de behövde hans leg. 
Nåväl. 
 
Sitter och är sjuk på jobbet. rösten dör emellanåt och jag känner mig febrig. :( Kanske ska vara hemma imorgon, men det är lite najs också för då kanske jag kan göra om Audreys faceup så att ögonbrynen matchar håret! 
Den nya peruken och de nya ögonen kändes för små i början men nu har jag justerat dem lite och de passar jättebra! Verkligen nöjd med peruken ^^ 
Ska ta bild på Audrey så fort jag kommer hem till Alex igen där hon och min kamera befinner sig just nu. annars ska jag hem idag och mysa i min säng plus hämta en klänning som jag kanske ska byta bort mot ett par buffalos! 
 
Jag älskar buffalos, de är så klumpiga och snygga. Har även köpt denna klänning: 
 
 
Till mig själv då kan vara värt att tillägga. Gillar verkligen pianodelen <3 Det var Naddes klänning jag köpte och har varit avis på den sen hon fick den, men nu är den min! muahahhaa. 
Är en liten sucker för sammet och liknande tyger så kommer antagligen bo i denna. 
 
Annat som händer är att jag städar i alex lägenhet lite smått så vi ska kunna byta den mot två mindre. Den ena lägenheten ska hans mamma ha och den ena ska jag och alex flytta in i . 
Så jäkla pepp på att flytta ihop med karln! Sitter och dagdrömmer om en aldeles egen pysselhörna och en datorhörna och egna tavlor på väggarna och köksfester och sena frukostar och myskvällar och egen jävla inredning och betala tråkiga räkningar så man får äta nudlar. Men framför allt så ser jag fram emot att ha ett Eget Hem. <3 Egna ansvar och Egna rutiner. Kommer bli fab. 
 
har lite olika inredningsidér som jag sitter och funderar på. En grej jag såg nånstans och gillade var HATTLAMPOR! 
 
Kolla vad fräsigt! :D urfånigt och spexigt! 
 
Men nu ska jag nog stänga butikjäveln och dra hem. Kunderna kommer döda mig men har faktiskt feber. :( 
Ska hem och dricka te i min pyamas och sova tror jag. 
 
 
Puss hej leverpastej!