I helgen som var så åkte jag plus en del polare på festival. Den heter goodwill och utspelar sig i skärgården.  följande bilder är tyvärr mobilbilder,men ingen vettig människa tar med sig en dyr kamera på festival. Eller snarare, ingen klantig människa (aka jag) tar med sig en dyr kamera på festival. Ändå ingen som läser detta  :3
Helgen började med att jag var tvungen att släpa en jävla pirra med sjukt tung packning upp för trapporna vid slussen.. En prommenad som vanligtvis tar ca 5 minuter tog nu 20. Var sådär glad när jag väl kom fram till centralen kan jag lova,men lugnade nerverna och en aningen överdriven hungerilska med pannkakor.
(fantastiska, fula pannkakor utan nån jävla grädde)
 
Sen träffade jag upp nästan hela gänget och drog till Västerhaninge där vi hoppade på PARTYBUSSEN! 
Felicia och Fredrik njöt stenhårt av den skumpiga turen. Tog tyvärr inga bilder på mer av inredningen men kan lova att den va göööld. 
 
Nåväl. Vi kommer fram till en liten festival till slut och ser två görsöta kattungar leka vid biljettkontrolly. 
(föreställ er söta kattungar) 
 
(gör ni det?)
 
Nå...
Då tältet var uppslaget och jag hade klätt mig i kodräkt kikade vi in festivalen. Vi dansade en stund på invigningen och sen bestämde sig de tre musketörerna (jag, cesar och Fredrik FYI)  för att checka solnedgången. 
(synd å klaga på den där jäveln)  så jäkla fint. 
 
Nå resten av kvällen dansade vi så att vi dog av svett ungefär. Vädret var fortfarande najsli, men det skulle ju såklart (!!) ändras..
 
Morgonen efter så var det sol men en viss oro fanns bland alla inblandade då vi visste att regn SKULLE komma och inte så lite heller (minns inte exakt vad det var, men lord).  Vi försökte njuta så länge vi kunde i alla fall genom att hänga i campet. 
Cesar plus en trevlig prick som hette David. Mycket bra skäggfläta alltså. 
 
Sen kom regnet, vilket kändes lite som när en träffar på ett gammalt ex när en är oducshad och bara ska ner till kiosken för lite chips- otrevligt. Vi flydde in i tältet och intog fantastiska drinkar blandade av yours truly. 
Fredrik var sugen. Det i muggen är då en sked/drinkpinne gjord av silvertejp. Festival -style. 
(jag var minst lika gullig som alla andra.)
 
 
Resten av gänget tog tupplurar
Några timmar senare öppnade sig himlen och jag och Fredrik fick då vatten i vårt tält. En sjö. Som vi fick skopa ut med en mugg. Herregud. 
En av de vidrigaste bilder på mig någonsin ungefär, men sådär var det. Leendet och den tappert upphållna tummen är fejkade efteråt i Photoshop så att ni som läser detta ej ska börja gråta av medlidande. 
 
Vi försökte även med en handduk. 
 
Emma var halvblöt. Men tapper ändå.
 
Lösningen till att vissa i gruppen var idioter och inte tog med sig stövlar fick ju då bli påsar på fötterna. En fashionabel och praktisk lösning.
 
Vi tälthängde lite till 
 
Väldigt snygga och fräscha - med tanke på rådande väderlek.
 
Nå, vi tröttnade på att andras in varandras pruttar och drog till dansgolvet. Vid det laget fattade inte min kamera någonting längre vilket resulterade i denna kördhet. 
Väldigt ballt ändå. 
 
Sen sket vi i allt och däckade som små djur allihop. Dagen efter var vi väldigt snygga tyckte ingen. 
 
Typ längesen mitt hår var så risigt. 
Nåväl, solen sken i alla fall vilket var en jävla tur för vi ville nu hem. Vi plockade ihop allt.
Vissa tog det lugnt och njöt av solen. 
 
Sen sket vi i allt och stack hem. På vägen stannade vi för att vänta på en buss och då nakenbadade jag. Det var awesome. Sen stoppade jag in min menskopp i skogen och det var så mycket blod att det såg ut som om jag mördat någon. Det var bra. 
Avslutar med en gruppbild. 
 
Tack och hej! 

Kommentera

Publiceras ej