Hejhopp!
 
Har nu glömt min kamera hos pojkvänspersonen så det blir ju inga bilder på vettiga saker i detta inlägg. Kommer dock lägga lite random bilder ifall ni inte orkar läsa texten men vill ha nåt kul att titta på!
 
Vad har hänt sen sist?
inte så mycket. Har varit på mitt första dockmöte på evigheter. Där drack jag aldeles för mycket kaffe, snackade politik och fånade mig med alla trevliga och vettiga dockmänniskor. :) Det var mycket trevligt. Fast på vägen hem så subblade Mirre i ett potthål (som hon själv uttryckte det, det var ett hål i trottoaren) och stukade foten riktigt rejält så vi fick ta hem henne i taxi. Sen var klockan jättesent men jag och Naddelito åkte hem till Alex och drack vitt vin och gjorde världens BÄSTA spellista. Sen sov vi och dagen efter kollade vi på WHIP IT!
Den var så jävla bra!?! Om ni ej sett den, SE DEN FÖR BÖVELEN!!!! *Brunstigt älgvrål*
 
 
 
Min favoritreplik är:
 
jävligt feministik liten pärla som känns som just den film unga flickor och pojkar bör se helt enkelt.
Fem av fem fult utklippta kattungefejs:
 
 
 
AJAAAA!
Imorgon blir det BIER HOUSE vilket är min nya favoritgrej, även om jag bara varit där en gång tidigare. Det är ett tyskt ölhus som specialiserar sig på öl och korv. Korvhatare som jag är vägrar jag korven men njuder av ölen. Däremot har de lite annan mat. Senast jag var där köpte jag två stora bärsar, en anka med karamelliserat äpple och vinsås och en vitt vin mousse med nötter och bärmojs. Allt för knappt 300 spänn och då var det RIKTIGT BRA KVALITET påre! skulle göra kattgrejen igen men orkar inte.
 
Eller jo, fem av fem fult utklippta kattungefejs på den med:
 
Så det ska bli gott, ska äta fisk denna gång ^^
Och på lördag blir det akvaria! Det är lolitameet och jag ska ha pianoklänningen jag köpte förut :) Ska bli najs för har inte varit på akvaria på år och dar <3 extra kul med fiskar när man ser ut som en fisk själv typ. Mest ser jag fram emot marulken som äter räkor och är huge och ser ut som någon slags könssjukdom. happy day eller nåt. På kvällen sen blir det syntax error då nån DJ ska spela vilket jag skiter i men jag gillar att dansa så det e gött :D
 
Aja, nu ska jag skölja ut det blåa ur min lugg och sen ska jag kolla på lite solsidan eller nåt innan jag måste soviiiiiii.
 
godnatt prutt.