Förra fredagen åkte jag till Malmö för att hälsa på min kompis Max! Vi tittar lite på hur det såg ut; 
 
 
Max sovrum samt en asball cykel jag fick låna. Ball pga massa gulliga djur på cykelkorgen.
 
Tågresan var varm och lååång. Drack en öl och började tjöta med tjommen bredvid mig. Han hette ingenting för vi presenterade oss aldrig men va skoj ändå. Jobbade visst med tv och var helt lyrisk över en ny bok han höll på att läsa (i love Dick, vill läsa den!!!). Vi pratade om skillnaden mellan jakttorn och fågelskådningstorn (fanns nog ingen), olika författare och så försökte vi läsa SJ:s korsord. Om du läser detta, du som komponerade korsordet ; JÄVLA SADIST!  Fan ere för feeeel pårej?!  D:<< 
 
Aja framme Malmö mötte max upp mig med en HUND!  Om ni inte hajat det redan så är jag en DOG-LOVAHH så var fett jävla nöjd. Hunden tillhörde max kompis nicki och va sjukt hårig och ville pussas mest jämt. Ungefär som jag hehe. BEZTIES. Töjp. 
 
Aja. Vi promenerade runt Malmö lite, lämnade av doggy och styrde kosan mot max. Där lagade han mat åt mig (vad har en annars vänner för?!) och så kollade vi på lite stranger things (SE DET!).  Sen däckade vi. Det va rätt sent nämligen. 
 
Dagen efter när vi vaknade drack vi kaffe i lugn och ro. Max bjöd på ett kaffe jag gett honom med namn iris cream, det smakar liksom lite karamell. Väldigt göttigöttgött. Sen gick vi och handlade ingredienser till en drink samt öl och satte oss på cyklarna och ba SWOOOOSH. Vi skulle nämligen hälsa på hans mammas kusin (som är som en moster) i hennes kolonistuga. På vägen fångade jag några pokémons och såg RASISTER PÅ ETT TORG OCH DET VA FETT OBEHAGLIGT!  VARFÖR FÅR DE ENS FINNAS?! Galet. Såg även en hög med skräp bestående av tomma ölburkar och en tom burk bea. Det var en rolig kombo. 
 
Väl framme kollade vi på mosterns trädgård och sa tjena mittbena till hennes katt (jag fick naturligtvis astma av det sistnämnda)  och jag gjorde en drink. Här är receptet till den: 
 
Du behöver ;
Whiskey 
Färsk citron
Ingefära
Vatten
Socker 
Is (om en vill, men det vill en ju)  
 
Mått får ni bestämma själva faktiskt. Men häll upp hur mycket virre du vill ha i ett glas. Sen tar du och finhackar ingefäran. Häll vatten och socker i en kastrull och tillsätt ingefäran. Sjud så att sockret inte syns längre. Smaka av, det ska va sött såklart och smaka MYCKET ingefära. Häll ungefär dubbelt så mycket av sockerlösningen som whiskeyn i glaset. Pressa färsk citron i resten,  det ska va MYCKET citron. Toppa med is. Drick, bli på snusen, gör en till osv osv. <3  den är god och smakar typ inte wiskey och det är bra för det är ju faktiskt nästy hehe. 
 
Aja, vi intog drinken i hennes trädgård och pratade om allt möjligt. Mycket trivsamt. Efter ett tag började vi känna att det var dags att runda av så vi hoppade upp på cyklarna igen och for mot havet. Vi tappade även bort oss pga min oförmåga att läsa Google maps och max förvirring men tillslut kom vi fram. Vi skulle kolla om någon va på hans kusiners båt men där va det dött så vi satte oss vid vattnet istället och drack öl och spelade skitgubbbe. 
 
Säxäh sälfiä töjp. Observera min kiwi-fågeltröja. GENIDRAG!  
 
Utsikt plus turning torso. 
Det va även ett nakenbad där. HELLO EXTREMT MYCKET GUBBKUK :'(((( 
 
Sen kom faktiskt max kusin förbi och fick öl och snus av oss. Han spelade skitgubbbe med oss och vi satt och pratade länge om olika saker, ex klättring och ens egen sjukdomsbild. Jag stack ner i havet ibland och badade/ kissade. Vattnet va varmt även innan jag kissade hehe. Hittade en fin sten och en söt snäcka. 
 
Sen efter ett tag kom vi på att vi va fett jävla hungriga så vi sa hejdå havet och kusinen och stack till möllan. Vi skulle förutom att äta möta upp max kompis Sara på en öl. På vägen köpte vi käk frän en tjorre där de hade VEGANSK FISH AND CHIPS! Skärpning sthlm som ej har detta fantastiska. 
Aja när maten blitt konsumerad satte vi oss på en krog och tog en öl och fick sällskap av en kompis till Sara som va meget trevlig. Vi snackade om allt möjligt och hade det skoj och jag hade på mig en filt som luktade precis som en bäbis. Väldigt underligt och DISTURBING. Fast lite mysigt också pga bäbis liksom. 
Max e snygg och skålar. 
 
Ah sen drog vi vidare till en krog max hängde på jämt jämt jämt när han bodde här vid namn mässingshornet som va typ den myyyysigaste krogen. När vi kom in hälsade de i baren på honom som typ den förlorade sonen haha.  Där satt vi ett tag till och pratade med alla möjliga typer och hade det bra. Efter ett tag tittade max på mig och sa,  hörru nu är jag trött. Jag med, sa jag och vi satte oss på cyklarna och drog hem. 
 
På vägen hem skulle max peka på något och klantig som jag är så råkade jag cykla in i en parkerad bil när jag skulle titta. Hahaha. Ramlade såklart (bilen klarade sig, don't worry)  in i max och ner på gatan. Skrapade upp knäet skitsnyggt. 
 
Omplåstrad tillbaka i stöckhölm. 
 
Knäet blev såklart rejält smällt så det svullnade upp som ett morgonstånd och har haltat sen dess.hahha så jävla dålig. Men idag kan jag gå nästan utan att halta så det bröts i alla fall inte eller nåt. 
 
Aja tillbaka till Skåne. Dagen efter va vi lite sega men vid gott mod. Jac va såhär läcker i håret efter allt havsvatten. 
Ser ut som familjens hund typ haha. 
 
Jo, det va likt. Fast Alice är inte lika gullig som jag....... 
 
 
....
 
Aja. Vi chillade hela dagen och kollade på filmer och ba VA så att säj. Sen åkte jag hem :''''( 
Himlen va fin. 
 
Aja bra helg!  Malmö var trevligt och jag ogillar Stockholm mer och mer. Flyttar bort härifrån så fort jag kan bara så ni vet. 
 
Tack och hej!